BG EN RU

Подземен етаж -1 - 10

СГРАДА КОМБИНА

Информация

Номер: 10
Тип: Паркомясто
Етаж: -1
Брой спални: -
РЗП: 22,67
ЗП: 10,80
ОЧ: 3,50
Маза: -
Тераса: -
Земя: 5,73
Цена: 0 €
Запитване

СГРАДА КОМБИНА
КОМБИНА
ЖИЛИЩНА СГРАДА УНИКАТ | АКТ 16 | до Морската градина
Уникалност. Комуникативност. Лукс.

Комбина е отличена с Първа награда на Националния конкурс Сграда на годината 2023 в категория жилищни сгради с РЗП до 5000 кв.м!

Комбина е 6-етажна, жилищна сграда уникат, съчетаваща архитектурно-строителна културна ценност и фина съвременна архитектура в проект - без аналог. Луксозно строителство в идеален център с оптимизирано разпределение на площите, 2 подземни парко-нива, висококачествена степен на завършеност, паркова естетизация и изключително комуникативна локация, която същевременно гарантира спокойствие - до
Икономически университет-Варна и Морската градина.
 
Сградата се състои от:
  • 12 апартамента с прилежащите им избени помещения, разположени на 6 жилищни етажа
  • 24 паркоместа, разположени на 2 подземни етажа.
 
Обща разгърната площ: 2247,18 м2
Съществуващата основна сграда е построена през 1927 г. по проект на италианския архитект Емилио Радели. Тя е и сграда с филмова история. Новата част е проектирана от арх. Константин Димов и арх. Екатерина Кондева-Златева. Конструктивната част е проектирана от инж. Анастас Гонов.
 
През 2020 г. Комбина получи Разрешение за строеж, което влезе в сила същата година. Открита е строителна площадка по Образец 2.

Комбина е сграда с осигурено финансиране от банка-партньор до въвеждане в експлоатация и получаване на Разрешение за ползване -  АКТ 16.
АКТ 14: февруари 2022 г.
АКТ 15: април 2023 г.
Година на завършване: октомври 2023 г.
 
ЛОКАЦИЯ
Варна, ул. Македония 40 - лукс локация в топ идеален център на града, в района между Морската градина, Хотел-галерия Графит и Икономически университет-Варна. Граничеща с основните пътни артерии в града: бул. „Княз Борис I“, бул. „Мария Луиза“ и бул. „Цар Освободител“ - абсолютно комуникативно и уютно местоположение!